сряда, 5 януари 2011 г.

За начало - нещо искрено и лично

          След дълги колебания, най-сетне се реших и си направих блог. Това е първата ми публикация и е съвсем спонтанна. В момента, като малките деца, разучавам нещо ново и нямам представа какво ще се получи, но в края на краищата от опит глава не боли.
          По професия съм инженер, но голямото ми хоби е да се зареждам с положителна енергия от простите и красиви неща, затова и дадох име на блога си "Презареждане" .
          В къщи се шегуват, че никога няма да порасна, но за мен това е комплимент, защото е прекрасно да запазим детето в себе си завинаги, затова и обичам в свободното си време да се занимавам с по-детски прости, но красиви нещица.
          Обичам да пътувам, да посещавам нови и непознати места. Обожавам морето и като малките деца естествено събирам мидички, а те обикновенно са толкова много, че в края на почивката винаги възниква дилемата, кого да качат в колата мен или мидичките ми. Това разбира се е в рамките на шегата, защото в крайна сметка се намира място и за мен и за безбройните ми съкровища. Другата ми страст е хартията. Обичам да експериментирам с нея.  Някои от експериментите ще споделя тук надявам се.
          Май се поувлякох в откровенията и е време да спра. Тайничко се надявам с първия си опит да не съм била досадна.
        
          

Няма коментари:

Публикуване на коментар