неделя, 20 март 2011 г.

Пролет

Обичам пролетта. Всяка година очаквам настъпването и с нетърпение. За мен тя е символът на възраждащото се начало и заедно с набиращата сили природа, набирам сили и аз. Сезонът , през който животът се ражда, е изпълнен с енергията на природата. В него има изобилие от аромати и звуци. Сред багрите това определено е сезонът на зелената феерия, изпъстрена от цветове на храсти, цветчета и дървета. Толкова много прелест, че човек се чуди на какво по-напред да се наслади.
В навечерието на Първа пролет, през днешния мрачен и навъсен ден, реших да компенсирам с творческо разтоварване и направих две картички.




Това е първата . Паус върху акварелен картон, декориран с малка, хербаризирана петуния. Ще я включа в предизвикателствоно Паус на Двете елши .



 

 А това е втората. При нея също имаме паус върху акварелен картон , водно конче в техника "изонит" и малко декоративна тел. Нея ще включа в две предизвикателства :
Паус на Двете елши и
 Картичкофурийско предизвикателство 58 - Първа пролет

5 коментара:

  1. Картичките са много хубави, страхотни са.

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че ти харесват Гери.Благодаря, че посети моето кътче.

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви картички. Втората е страшно свежа и е перфектна за предизвикателството при Картичкофурии! Благодаря ти, че участва!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз благодаря, че посети моята страничка. Приятно е да споделяш с някой, който е на същата вълна.

    ОтговорИзтриване
  5. Много интересни и красиви картички!

    ОтговорИзтриване