петък, 25 март 2011 г.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПО КНИГА

ГРАФИЧНА БРОДЕРИЯ
Скъпи приятели, обръщам се към момичетата, създаващи с ръцете си прекрасни картички, а те въобще не са малко и са много талантливи. ГРАФИЧНА БРОДЕРИЯ ви отправи "Предизвикателство по книга" , без състезателен характер, без срокове и без награди, но с напълно доброволна и благотворителна цел.
Мили момичета, вие които сте невероятно продуктивни и създавате невероятни картички, включете се в нашата инициатива "Предизвикателство по книга" до края на месец ноември. Идеята е с общи усилия да направим книжки с картички вдъхновени от прекрасната българска книга с илюстрации на Александър Божинов " ЗЛАТНА КНИГА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА " И ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ДА НАПРАВИМ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ И СЪБРАНИТЕ ПАРИ ДА ДАРИМ ЗА НЯКАКВА ДЕТСКА КАУЗА.
Книгата съдържа 19 стихчета и ние ще побликуваме на всеки 10 дни по едно. Като няма ограничения за броя картички, които ще направим , а крайния срок е 30 ноември. Готовите картички качвайте на страницата на ГРАФИЧНА БРОДЕРИЯ, а аз ще ги комплектовам по теми и стихчета. В процеса на кампанията може да правите предложения и да споделяте своите виждания по въпроса. Форума е отворен.

А това е първото стихче на Елин Пелин по което желаещите могат да творят.

1 коментар: